E27 la E14 Adaptor E26 să E14 Titularul Lampă Convertor Adaptor de Alimentare de Bază Soclu Bec LED Extinde Plug
E27 la E14 Adaptor E26 să E14 Titularul Lampă Convertor Adaptor de Alimentare de Bază Soclu Bec LED Extinde Plug
Sku: a75
(2 Recenzii)
Nou

1.97lei 3.14lei

Descriere:

Toate produsele noastre au fost atent selectate și sunt aceleași ca poza pe care o vedeți pe magazinul nostru. Deja ne-am lasa produs de culoare tind să de adevărat, pe cât posibil, cu toate acestea, pentru a monitoriza culoare eroare acolo mai mult sau mai puțin are un pic de diferite. Dar cu siguranta produsul forma este aceeași ca în poză.

Produs Caracteristici: Model: E27 de sex masculin să E14 feminin titularul lampă convertor adaptor material Corp: ignifug PBT material de Contact: conductoare de cupru Greutate: 20g

Pachetul Include: 1 x E27 la E14 adaptor

o. Important taxele,impozitele și taxele nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste încărcătoare sunt responsabilitatea cumpărătorului.

b. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de a cumpara.

d. Aceste taxe sunt de obicei colectate de către livrarea de mărfuri(de transport)companie sau atunci când vă alegeți elementul în sus.

e. Vă rugăm să lăsați-ne EORI / TVA / RFC numărul, dacă aveți, atunci când alegerea mod Expres, s-a cerut de către compania de transport maritim .

o. În mod normal, toate comenzile vor fi procesate în termen de 2 zile lucrătoare de la data plății sau la data de eCheck este eliminat.Va vom informa prin e-mail înregistrată după ce comanda este trimisa de la depozitul nostru.

b. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa dvs. de plată este actual.Un Număr de telefon este recomandat pentru o mai exactă de livrare.Noi nu suntem responsabili pentru adresa gresita sau nelivrată.

c. China post air mail, timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate duce până la 20-50 zile lucrătoare.

d. Exprima timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori; aceasta poate duce până la 3-15 zile lucratoare.

o. În prezent, puteți plăti folosind Moneybookers, Visa, MasterCard și banca de transfer. Puteți plăti, de asemenea, cu anumite carduri de debit, inclusiv Maestro, Solo, Carte Bleue, PostePay, CartaSi, 4B și Euro8000. Mai multe opțiuni de plată va fi disponibil pe Angro-Suplimentar.news în viitor.

Feedback-ul pozitiv va fi lăsat odată ce ați confirma comanda! Și mulțumesc pentru comentariu pozitiv și feedback-ul. Încurajarea ta ne va ține în mișcare înainte și în mod constant îmbunătățirea serviciilor noastre. Ca tine sunt, suntem, de asemenea, încerca noastre cele mai bune pentru a evita orice feedback neutru sau negativ, cauzată prin orice neglijență sau neînțelegere.Am o speranță reală,în calitate de cumpărător așteptare este diferit,atunci când sunteți nemulțumit cu produsul sau serviciul nostru poți în primul rând să ne cunoaștem și să ne dea timp rezonabil pentru a rezolva problema pentru tine, cu sinceritate noastră și atitudine profesională.

Etichete: Titularul De Lampă Convertoare, Lumini & Iluminat, Ieftine Titularul Lampă Convertoare, De Înaltă Calitate, Lumini & Iluminat, Titularul De Lampă Convertoare.

  • Articol Caracteristici: E27 la E14 adaptor
  • sku: lca0020-001
  • Garanție: 2 ani
  • Material: ignifug PBT și cupru
  • Nume De Brand: DelightFire
  • Certificare: CE & RoHS
  • Tip De Element: Titularul De Lampă Converter
  • Numărul De Model: E27 LA E14

Produse similare