Perii De Curățare De Spălat Vase Instrument Dozator De Săpun Reîncărcabile Tigăi Cupe Pâine Castron Epurator De Bucătărie De Uz Casnic De Curățare Gadget-Uri
Perii De Curățare De Spălat Vase Instrument Dozator De Săpun Reîncărcabile Tigăi Cupe Pâine Castron Epurator De Bucătărie De Uz Casnic De Curățare Gadget-Uri
Sku: a547
(3 Recenzii)
Nou

35.23lei 65.24lei

Descriere:

Urmați Magazinul Nostru, Puteți Obține un Cupon,bucurați-vă de o Extra Reducere de 1%,

Și Prețul este Mai Favorabil!

Adăugați Produsele în Coșul de Cumpărături în Avans și să Urmeze,

Pentru Livrare Cu Prioritate!

— PICĂTURĂ DE TRANSPORT MARITIM SEIVICE —

1. Suntem Fabr Acturers, Avem O Mare Inventar.

Oferim Picătură De Transport Maritim Service, Suport De Cumpărare În Vrac

2. Nu există Stoc Suficient pentru a Îndeplini Ordinele de zi cu Zi a Trimis.

3. Nici o Factură, Prețul Tag-uri sau Orice Materiale de Promovare Incluse.

4. Livrare rapida in 24 ore, Timpul de Expediere este de Aproximativ 10-45days

Stimați Clienți, dacă Vrei să Faci cu Ridicata sau Picătură de Transport maritim,

Vă rugăm să nu ezitați să Contactați cu SDGRP.

Descriere:

Adăugați Lichid de Curățare Perie Oală, Lichid de Design de Stocare Prese afară Lichid, Pp Peri, Puternică Putere de Curățare, Ușor să se Spele Toate Tipurile de Materiale, Nu Doare Ustensile de Lichid Bagaje de Mână Perie Oală Face Plictisitoare și o curățătorie chimică Interesant Apăsați Ușor să Curgă Adăuga un Lichid Perie de Curățare Adăugați Detergent pentru Mâner Intim de Bază de Depozitare pentru Depozitare Ușoară și Să Pensula de Scurgere Natural de Forma Rotunda, Atinge Fiecare Colt, de Mici Dimensiuni, Ușor de Curățat gol și Murdar

Caietul de sarcini:

Nume produs: Adăugați Lichid de Curățare Perie Oală Dimensiune: Aproximativ 9.2*12.2 cm Material: Pp+tpr+ps Ambalare Cutii Brut Greutate: 190g Culoare: Gri Stil: așa Cum se Arată Rezumat: Lichid de Design de Stocare Prese Lichid, Pp Peri, Puterea de Curatare este Puternic, Diverse Materiale Sunt Ușor să se Spele, și Ustensilele Nu Sunt Deteriorate, Care Vă Ajută să Mângâie Timp După Masă.

Pachetul Inclus:

1*Săpun Perie De 1*De Bază

Notă:

1. Datorită Lumină și Ecran Diferență, Elementul de Culoare Pot Fi Ușor Diferite de cele din Imagini. 2. Vă rugăm să Permiteți-0.5-2 Cm Diferențe Datorită Măsurare Manual. 3. Culoarea din Imagine Poate Fi un Pic Diferit de Culoarea Reală a Produsului. Vă rugăm să Consultați Produsul Real.

Piața de presă de spălat vase perie

Despre Numărul De Urmărire De Actualizare:

Dacă Numărul de Urmărire este Nici Informații Logistică, Ca Mii de Colete Trimise în Țări Străine, Companiile de Logistică Nu ai Update-Logistica Informații, vă Rugăm să Ne Contactați Prima Dată, vă Rugăm să Nu se Deschide Direct Litigiu. Suntem Prima Dată pentru Tine pentru a Rezolva!

Timp de Livrare:

Tot de Produs Putem Livrare în termen de 1~8 zi Lucrătoare a săptămânii, pe de Obicei, Suntem, în Funcție de Comenzile Clienților Timp pentru Ambalare și Transport, Trebuie să Verificați cu Atenție Calitatea produselor Înainte de a Navei, Astfel încât să Ia Ceva Timp pentru a Rezolva.

Timp de Livrare:

Din cauza de Forță Majoră Factori: Uragane, Furtuni Afecta bilete de avion. Ceea ce duce la Logistica Întârzieri. Suntem Vanzatori Cinstit, Nu Te Va Lasa Sa Suferi Nici O Pierdere. Vă rugăm să Dați Companie de Logistica de un Pic de Timp de Procesare, Așteptăm Pachet pentru a Ajunge la Partea Ta.

Dacă Logistica Informații Ajunge la Oficiul Poștal Local:

Dacă Oficiul Poștal Local Nu nu Contacta, vă Rugăm să Contactați Oficiul Poștal Local, Cât mai Curând Posibil, pentru a Primi Pachetul. În caz contrar, ore Suplimentare Primirea de Colete, Oficiul Poștal Local Va Returna Coletul, Consecințele de Auto-responsabilitate.

Protecția Timpul se scurge:

Când Am Terminat Momentul Expedierii, dacă Produsul de Protecție a Perioadei de Funcționare, vă Rugăm să Extindă Protecția Produselor Perioadă de unul Singur sau să Ne Contactați, vă Rugăm să nu Deschizi Disputa Direct.

Taxele De Import:

Impozite și taxe Nu Sunt Incluse în Prețul sau Taxele de Transport. Aceste Taxe Sunt Responsabilitatea Cumpărătorului. Taxe de Import, Impozite și taxe Nu Sunt Incluse în Prețul sau Taxele de Transport. Aceste Taxe Sunt Responsabilitatea Cumpărătorului

Q: Cum Pot Urmări Coletul Meu?

A: Puteți Urmări Coletul pe Următorul Site web Folosind Numărul Dvs. de Urmărire: Www.17track.net/en (copiate în Browser pentru a Deschide)

Q: de vânzare cu Amănuntul sau en-Gros pentru Oferta de Pret en-Gros dacă am o Mulțime de Elemente?

O: dacă Aveți Nevoie pentru a Cumpara o Multime de Elemente de la Aceeași oră, vă Rugăm să Contactați-Mă în Primul rând. Eu Vă Va Oferi Competitiv Preț Engros .

Q: Cum Pot Plati Pentru Comanda Mea?

O: Angro-Suplimentar.news Acceptă Visa, Mastercard, Maestre Debit Card, Western Union, și Transfer Prin Banca.

1. după ce a Primit Pachetul, vă Rugăm să Folosiți Telefonul Mobil Echipamente Video pentru a Înregistra Video, Ia Split Proces, În Pachetul de Transport Daune/lipsă/produse care Nu Corespund, Etc. Ca Dovadă Valabilă!

Răspuns: După Primirea Video, Pot să Determine Rapid Problema (produs), și de a Face Rapid de Compensare/reemitere.

2.dacă Elementul este Deteriorat, vă Rugăm să Ne Contactați în termen de 24 de Ore de la Primirea Produsului.

În cazul în care Elementul este în Posesia Ta Mai Mult de 7 Zile, se Consideră Că este Folosit și Nu Vom Emite o Rambursare sau Înlocuire.

Dacă Nu Sunteți Mulțumit, atunci când Primiți Elementul (incorect, Avariate, Defecte, sau Elementul Nu așa Cum este Descris), vă Rugăm să returnați-L în termen de 7 Zile pentru o Inlocuire sau Banii Inapoi.

Etichete: Perii De Curățare, Home & Garden, Ieftine Perii De Curățare, De Înaltă Calitate Home & Garden, Perii De Curățare.

 • Nume De Brand: SDGRP
 • Caracteristică 4: Masina De Spalat Pan
 • Material: PP
 • Caracteristică 2: Perie Castron
 • Caracteristica 7: Perie Oală Artefact
 • Caracteristica 5: Gadget-Uri Cu Mâner
 • Caracteristică: Aprovizionat
 • Utilizare: BUCĂTĂRIE
 • Caracteristică 9: Oala
 • Tip: Alte
 • Numărul De Model: perie de spălat vase
 • Caracteristică 3: Hidraulic Puternic De Decontaminare
 • Origine: NC(de Origine)
 • Caracteristică 1: Bucătărie Automată Lichid Perie De Curățare
 • Stil: Racleta
 • Caracteristică 8: Aparate De Bucatarie
 • Caracteristică 6: de spălat vase instrumente
 • Caracteristica de 10: Perie de curatare pentru Vase

Produse similare