Aocarmo Camera Din Spate De Umbrire Pad Burete Și Cadru Spate Capac Baterie Adeziv Ușa Din Spate Autocolant Adeziv Bandă Pentru Huawei Honor 10
Aocarmo Camera Din Spate De Umbrire Pad Burete Și Cadru Spate Capac Baterie Adeziv Ușa Din Spate Autocolant Adeziv Bandă Pentru Huawei Honor 10
Sku: a513
(4 Recenzii)
Nou

3.58lei

Descriere:

Descrieri: Model: Pentru Huawei Honor 10 Calitate: Original Pachet Greutate: 0.02 kg Garanție: 6 luni Fiecare element a fost testat înainte de expediere Fotografii de Produs:

Livrare:

A) să Accepte Picătură de Transport maritim:vă Rugăm să rețineți "Drop shipping" și confirmați adresa de livrare și numărul de telefon după ce ai făcut comanda.

B) timpul de Livrare:

1.Elementele vor fi livrate în termen de 48 de ore.

2.By e-mail de Aer:în General,aproximativ 15-45 de zile lucrătoare(Transport Gratuit)

De Express:în General,aproximativ 5-10 zile lucrătoare

C) de a Primi Elemente:

Dacă nu ați primit produsul la timp,vă rugăm să ne contactați în mod liber prin e-mail.În mod normal,e-mail va fi răspuns cu 24 de ore.

D)metoda de Transport maritim și termeni:

1.Inter naționale Poșta Aeriană înregistrată

Țările din Asia:7-12 zile lucratoare

SUA/Australia:8-15 zile lucrătoare

Europa:10-20 zile Lucrătoare

America de sud:15-25 zi de lucru

2.DHL & UP:4-6 zile de lucru

EMS:6-8 zile lucrătoare.

3.Notă:

a) taxe de Import,impozite și taxe nu sunt include în elementul de preț sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

b)vă Rugăm să verificați cu biroul vamal de țară să detemine ce aceste addtional costurile vor fi plătite de licitare/cumpărare.

c)Furnizorul păstrează dreptul de a Schimba Transport methord accorking situația specială a tranzacției. Plata:

a) accepta Plata:Card de Credit,de Garanție și alte plăți metodă dă.

b)plata Integrală trebuie să fie primite în termen de 5 zile de la comanda.

Vă rugăm să contactați cu noi cât mai curând posibil dacă aveți orice probleme pe miking de plată.

Se întoarce și Garantii:

a) Vom accepta un schimbător de căldură sau de rambursare în 3 zile(doar pentru că elementul nu funcționează bine și returnate trebuie să fie în starea sa inițială ca am trimis la tine.

b)Garanție nu acoperă pentru accident,apă,abouse sau alte hunman eroare cauzează deteriorarea produsului.Cumpărătorul va suporta toate costurile atunci când piese de înlocuit.

Feedback-ul si Contactati-ne:

a)scopul Nostru este de a face sigur că sunt un client fericit și plăcută la cumpărături cu noi.

b)dacă mulțumindu-se cu achiziționarea,vă rugăm să ne lăsați feedback-ul dvs. pozitiv(DSR) de 5Please să ne contactați înainte de a ne lăsa un Neutru/Negativ feedback-ul,vom încerca întotdeauna cele mai bune pentru 100% satisfacție a clienților.

c)dacă nu sunteți mulțumindu-se cu achiziționarea,vă Rugăm să ne contactați,vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme înainte de a părăsi orice feedback-ul negativ.

d) să nu ezitați să ne contactați în orice moment, înainte și după achiziție ,ne-am angajat să vă 100% satisfacție a clienților,Daca vrei mai multe elemente ne poate oferi mai multe reduceri.

Etichete: Autocolant Telefon Si Spate Flim, Telefoane Mobile & Telecomunicații, Telefon Ieftin Autocolant Si Spate Flim, De Înaltă Calitate De Telefoane Mobile & Telecomunicații, Autocolant Telefon Si Spate Flim.

  • Compatibil Huawei Model: Onoarea 10
  • Compatibil Marca: Huawei
  • Tip De Produs: Autocolante
  • Calitate: Original
  • Numărul De Model: Pentru Huawei Honor 10
  • Nume De Brand: AOCARMO
  • Autocolant Tip: ÎNAPOI
  • Material: Materiale Mixte

Produse similare