Unghiile 500PCS Long Clar Stiletto Unghii Tips Pentru Unghii Acrilice, manichiura hibrid de vopsea trebuie matt top coat pentru utilizarea acasă DIY
Unghiile 500PCS Long Clar Stiletto Unghii Tips Pentru Unghii Acrilice, manichiura hibrid de vopsea trebuie matt top coat pentru utilizarea acasă DIY
Sku: a507
(2 Recenzii)
Nou

14.60lei 23.57lei

Descriere:

Unghiile 500PCS Long Clar Stiletto Unghii Tips Pentru Unghii Acrilice

Descriere produs

1.De înaltă Calitate ABS Material: cer sfaturi de unghii sunt realizate din material ABS de înaltă calitate, care este un fel de verde material mediu prietenos,Nici toxic,nici miros,Nici harmto unghiile sau organism și face unghiile durabile și naturale.

2.Mai multe Aplicare: cer sfaturi de unghii sunt foarte bune pentru ambele unghii profesionale de specialitate sau nail art elev, potrivit pentru saloane de unghii și unghii DIY arta de la domiciliu, minunat cadou pentru sotia ta, prietena, mama sau surori, și excelent pentru Petreceri/Nunta/bal mascat/Halloween/cadou de Crăciun.Fiecare set include 500 de sfaturi clare.

3.De înaltă calitate, subțire sfaturi conceput pentru nu este nevoie pentru a forma. Reducerea timpului de elaborarea și depunerea.

4.Super ușor de utilizat. Pentru uz casnic sau uz profesional.

5.Spre deosebire de alte gros sfaturi de unghii, Care să ia pentru totdeauna pentru a forma și de fișier. Sfaturile noastre sunt subtiri dar a făcut cu material plastic rezistent.

Pachet:

500PCS x Cer sfaturi de unghii oferte

Etichete: Seturi & Kituri, Frumusețe & Sănătate, Ieftine Seturi & Kituri, De Înaltă Calitate, Frumusețe & Sănătate, Seturi & Kituri.

  • Numărul De Model: Instrumente De Unghii
  • Material: Plastic
  • Nume De Brand: ISHOWTIENDA
  • dimensiune: 1
  • Cantitatea: 1

Produse similare