16pcs/lot Silicon Scaun de Masa Jos Capacul Protector Mobilier Picioarele Rotund/Pătrat Non-alunecare de Picior Capace colțul de Jos Podea în condiții de siguranță pad
16pcs/lot Silicon Scaun de Masa Jos Capacul Protector Mobilier Picioarele Rotund/Pătrat Non-alunecare de Picior Capace colțul de Jos Podea în condiții de siguranță pad
Sku: a234
(3 Recenzii)
Nou

13.23lei 18.90lei

Descriere:

Caracteristici:

100% de brand nou și de înaltă calitate.

Material: Durabil silicon moale, non-toxic, sigur pentru copii si animale de companie.

Podea de Protecție,anti-alunecare picior de scaun capace putea protejează atât scaun masa picioare și podeaua de la daune.Anti-alunecare de jos scaun tampoane ,previne zgârieturi și zgomot.și siliciu tampoane de protecție permit scaun / masa pentru a aluneca lin.

Ușor de utilizat ,nu este nevoie să rămânem, simplu, să-și încheie și nu este ușor să cadă.Flexibil silicon Capacul de protecție este ușor de alunecare, oferind un picior de scaun confortabil de prindere ca o manusa.Material moale, potrivit pentru scaun picioare de diferite forme.

Durabile Silicon Moale, 100% Netoxic, Sigur pentru Copii si Animale de companie, se Potriveste mai Multor Tipuri de Mobilier Picioare: Scaun în Sala de Mese, Bar, Terasa Scaun, Scaun de Bucatarie, Metal Bistro, Scaune, Scaun de Birou, etc.

Utilizarea pe scară largă:se potriveste mai multor tipuri de mobilier picioare: scaun în sala de mese, bar, terasa scaun, scaun de bucatarie, metal bistro, scaune, scaun de birou, etc.

Dimensiuni(aprox.):

Rotunde (Mari)3.8x3.4x3cm

Rotund ( Mic )2.8x2.4x2.8cm

Pătrat(Mare)3.8x3.4x3.1cm

Pătrat(Mici)2.8x2.4x2.8cm

Pachetul include:

16 buc Scaun de Masa Jos Capacul Protector

Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii. În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM ISSUEA RESTITUIRE SAU de ÎNLOCUIRE pentru tine. NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Angro-Suplimentar.news. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Angro-Suplimentar.news!

Biroul nostru sunt orele 9:00 la 6:00 p. m. (GMT+8) de luni până sâmbătă. Și biroul nostru este închis în zilele de duminică și de sărbătorile legale (Peking) dacă aveți orice întrebări,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pe Angro-Suplimentar.news mesaj,vom încerca noastre cele mai bune pentru a răspunde la întrebările dumneavoastră în 48 de ore. în timpul sărbătorilor,pentru întârziere răspuns,ne cerem scuze profund.

Etichete: Mobilier Cupe, Îmbunătățire Acasă, Mobilier Ieftin Cupe, De Înaltă Calitate, De Origine Îmbunătățire, Mobilier Cupe.

  • Forma: Rotund/Pătrat
  • Certificare: NICI unul
  • Origine: NC(de Origine)
  • dimensiune: Large/Small
  • Material: Silicon

Produse similare