Noi Populare Utile Pungă de Plastic 100buc Transparent Geantă de Cumpărături Supermarket Pungi de Plastic Cu Mâner de Ambalare produse Alimentare
Noi Populare Utile Pungă de Plastic 100buc Transparent Geantă de Cumpărături Supermarket Pungi de Plastic Cu Mâner de Ambalare produse Alimentare
Sku: a1081
(3 Recenzii)
Nou

19.59lei 36.92lei

Descriere:

38047 Recomanda

Popular Utile Pungă de Plastic 100buc Transparent Geantă de Cumpărături Supermarket Pungi de Plastic Cu Mâner de Ambalare produse Alimentare

Caracteristică:

100% de brand nou și de înaltă calitate!

utilizare:Supermarket geantă de cumpărături

material: plastic

sku:DT798094

tip:Eco-friendly,stocuri

ambalaj:100buc/pachet

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

1. Vă rugăm să ne contactați dacă nu primiți pachetul a depășit 30 de zile lucrătoare exclude weekend și de sărbători. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!

2. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră

Etichete: Pungi De Cadouri & Ambalaj Consumabile, Home & Garden, Cadou Ieftin Genti Si Ambalaj Consumabile, De Înaltă Calitate Home & Garden, Pungi De Cadouri & Ambalaj Consumabile.

  • Numărul de Pc-uri: 100BUC
  • Utilizarea: Geantă de cumpărături Supermarket
  • Culoare: Alb
  • Ocazie: Geantă de cumpărături Supermarket
  • Material: Plastic
  • Model: NICI unul
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: DT798094
  • Nume De Brand: LAIMALA

Produse similare