MIZUGIWA see-Thru Flat-Top 1/2" Coloană de Bază în coadă de rândunică la Weaver Rail Mount Baza Adaptor de Aplicare de Montare Converter Laser Nou
MIZUGIWA see-Thru Flat-Top 1/2" Coloană de Bază în coadă de rândunică la Weaver Rail Mount Baza Adaptor de Aplicare de Montare Converter Laser Nou
Sku: a1057
(5 Recenzii)
Nou

12.43lei 35.55lei

Descriere:

MIZUGIWA see-Thru Flat-Top 1/2" Coloană de Bază în coadă de rândunică la Weaver Rail Mount Baza Adaptor de Aplicare de Montare Converter Laser Nou

1. Construite cu aliaj de aluminiu în andoized mat finisaj negru. 2. Eliberare rapidă Degetul mare strângere de sistem,se Montează la o comună 20mm sistemului feroviar. 4.Se potrivește AR seria/seriile M si alte Plat Topuri. 5. Vezi Prin design permite utilizatorilor să vadă obiective turistice de fier atunci când este montat. 1.Cea mai înaltă calitate selectate. 2.Aliaj de aluminiu Constructii si foarte rigid construite. 3.Eliberare rapidă Degetul mare strângere de sistem,se Montează la o comună de 20 mm sistem feroviar. 4.Se potrivește AR seria/seriile M si alte Plat Topuri. 5.Vezi Prin design permite utilizatorilor să vadă obiective turistice de fier atunci când este montat. 6.Conceput pentru ridicare domenii, obiective turistice, lanterne, etc. 7.Toate Mat finisaj Negru. Caietul de sarcini: Tip de Șină :se Potrivi orice 20mm weaver/picatinny Înălțime de bază : 13MM lungime: 85mm(3.35") Rise: 1/2 Centimetru" Material: Aliaj de Aluminiu Greutate:70g de Ambalare: 1 x 8 Sloturi de Relief domeniul de Aplicare de Bază Muntele

Livrare și Plată:

1)Pls lasa-mi adresa! Noi nu vom fi responsabili pentru pachetul întorcându-se din cauza cumpărătorului problemă (cum ar fi de acasa, ai greșit adresa, etc.)

China Post, de obicei, durează 2-3 săptămâni, noi nu vom fi responsabili pentru urmărirea și vă rog pozitiv contactați oficiul poștal local, dacă nu-l primească. Noi nu va fi responsabil pentru pierderea sau absent de urmărire a înregistrărilor pentru China Post.

Dacă u nevoie pentru a alege mai sigur și mai rapid mod, cum ar fi EMS, vă Rugăm să Acorde o taxă suplimentară. EMS, de obicei, durează 5-7 zile de lucru cu înregistrări complete.

2)noi nu va fi responsabil pentru orice întârziere în timpul de livrare, inclusiv, dar nu limitat la vamă poștale verificarea,grevă,forță majoră etc.

3)Ca un cumpărător,este de datoria ta de a plăti impozitul, atunci când face o comanda din străinătate,prețul nostru nu include impozitate cu TVA,sau alte ocupe de taxe.

Termeni:

1. Vă rugăm să ne anunțați în termen de 15 zile (în funcție de data de înregistrare).

2. Returna un produs trebuie SĂ aibă toate ambalajele ORIGINALE si accesorii.

3. Taxele poștale de returnare și taxa de asigurare este nerambursabile pentru a returna produsele.

4. Returne/schimb transport de calitate, ne va furniza gratuit după servicii de întreținere pentru probleme de calitate a mărfurilor(restituire sau de schimb transport nou).

Etichete: Domeniul De Aplicare Monteaza & Accesorii, Sport & Divertisment, Ieftine Domeniul De Aplicare Monteaza & Accesorii, De Înaltă Calitate, Sport & Divertisment, Domeniul De Aplicare Monteaza & Accesorii.

 • Articol: Domeniul De Aplicare Pușcă Muntele
 • Creșterea: 1/2 Centimetru"
 • Ghid Lungime: Alte
 • Înălțime: 13mm
 • Material: Aliaj de aluminiu
 • Greutate: 70g
 • Nr. de Slot: 8 sloturi de aplicare de montare
 • Lungime: 85mm(3.35")
 • Culoare: Negru
 • feroviar tip: See-Thru Flat-Top 1/2" Coloană De Bază Picatinny
 • Ghid Tip: Picatinny
 • Origine: NC(de Origine)
 • Numărul De Model: Domeniul De Aplicare Pușcă Muntele
 • Nume De Brand: MIZUGIWA

Produse similare