10BUC Auto-adeziv Pluta roller-Coastere Pătrate Covoare Plută Plută Suport de Coli pentru Suporturi și Meserii DIY Consumabile
10BUC Auto-adeziv Pluta roller-Coastere Pătrate Covoare Plută Plută Suport de Coli pentru Suporturi și Meserii DIY Consumabile
Sku: a1050
(5 Recenzii)
Nou

11.22lei 17.54lei

Descriere:

Descriere

Aceste Coaster sunt realizate din plută de lemn care durabil și nu este ușor de a sparge. Dopul benzii are suprafata anti-alunecare si o buna aderenta pe spate. Și plută materiale din lemn care are efect de izolare termică. De asemenea, auto-adeziv, care ușor să rămânem și convenabil.

Caracteristică

- Culoare: așa Cum se arată.

- Material: Pluta.

- Dimensiune: 10 x 10 x 2 cm.

- De înaltă calitate material : aceste auto-adeziv pluta naturala lemn moale ,anti-alunecare de suprafață și o bună aderență pe spate,durabil și robust, nu este ușor de a sparge.

- Suprafața poate fi scris : culoarea lemnului face scrierea simt elegant și chic, puteți adăuga o varietate de text personalizat pe suprafața sa pentru a face DIY plută piețe atractive și speciale.

- Perfect pentru coaster shoice: forma Unica de a face poate fi utilizat ca un coaster, de asemenea, poate fi utilizat ca element decorativ mare sau de bază pentru plante de ghiveci.

- La nivel de aplicare :poate fi aplicat în birou, la școală și acasă pentru a ajunge la efectul de rezista la temperatura fierbinte, de asemenea, poate lucra ca decorative gadget-uri, a face o cameră plină de epocă sentiment

- Forma unica de Design: dopul are suprafata anti-alunecare si o buna aderenta pe spate, cu lemn pur de culoare fără nici un model, are efect de izolare termică.

- Cald Sfat: Stimate cumpărător, din Cauza la efect de iluminare, monitoare luminozitate, manual de măsurare și etc, ar putea exista unele mici diferențe în culoare și dimensiune între fotografie și elementul real. Sincer sper că puteți înțelege! Vă mulțumesc!

Lista de ambalare

10 x Benzi de Plută

Etichete: Lemn Meserii DIY, Home & Garden, Lemn ieftin Meserii DIY, De Înaltă Calitate Home & Garden, Lemn Meserii DIY.

  • Tip De Produs: Din Lemn Nefinisat

Produse similare