ALLOYSEED 1,8 m 9Pin 3RCA Audio-Video Cablu AV Pentru Sega Genesis 2 3 Jocul a/V Adaptor de Conectare Cablu de Sârmă Pentru SEGA Genesis II/III
ALLOYSEED 1,8 m 9Pin 3RCA Audio-Video Cablu AV Pentru Sega Genesis 2 3 Jocul a/V Adaptor de Conectare Cablu de Sârmă Pentru SEGA Genesis II/III
Sku: a1030
(2 Recenzii)
Nou

7.24lei 7.80lei

Descriere:

Descriere: este un element de 9 pini Audio Video, Cablu AV. Desined pentru Sega Genesis 2 sau Sega Genesis 3.

Caracteristici: de Brand nou de înlocuire RCA audio-video cablu de Înaltă calitate transferul de video și audio printr-un compozit RCA conexiune de Acest cablu este de 180 cm lungime și este de brand nou

Caietul de sarcini: 100% de brand nou și de Înaltă calitate Culoare:Negru Plug: 3RCA la 9 pin placat cu Nichel Desined pentru Sega Genesis 2 sau Sega Genesis 3. Lungimea cablului: 1.8 m Greutate aprox: 54g 1 x 9 pini la 3RCA Cablu AV 1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit comanda după 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap. Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Timp De Livrare:

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii. În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE la tine. NU există EXCEPȚII!

Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Angro-Suplimentar.news. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O

GARANȚIE EXPIRAT.

Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Angro-Suplimentar.news!

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important. Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Etichete: Cabluri, Electronice De Larg Consum, Cabluri Ieftine, De Înaltă Calitate Electronice De Larg Consum, cablu pentru, cablu sega, cablu 2.

 • Model Compatibil: Pentru Sega Genesis 2 sau Sega Genesis 3.
 • Nume De Brand: ALLOYSEED
 • Sega Model: MEGA DRIVE
 • Compatibil Marca/Model: Sega
 • Greutate: 54g
 • Funcția: 9 Pin Cablu Audio
 • Origine: NC(de Origine)
 • Plug:
 • Lungime Cablu: 1.8 m
 • Certificare: NICI unul
 • Numărul De Model: Negru

Produse similare